***Menció especial de la cursa de Zuera.

La espectacular cursa de zuera no ha passat desapercebuda per als aficionats i estaments  de la promovelocitat. Un escrit de la FCM (Federació Catalana de Motociclisme) fa esment especial a la cursa i al futur de les promeses, entre elles la Paula. Un altre escritt de la Federació española també parla d'ella. Vegeu-ne els enllaços:

Enllaç escrit FCM

Enllaç escrit RFME

 

***cursa al CIRCUIT DE ZUERA 06/07/14

Podi!!!!!!

Aquest cap de semana es va disputar la 5ª prova d'enguany del campionat de Catalunya Promovelocitat on la nostra campiona Va pujar al podi per primera vegada en la categoría promo70. Després d'unes curses molt disputades, la Paula fa treure el carácter  que porta a dins i va aconseguir fer-se un lloc al tercer caixó del podi, posant-se al nivel dels millors nens de la categoría.

Esperem que sigui el primer de molts, ja que de ven segur que això la motivarà a seguir treballant dur per estar mes i millor a dalt de tot.

Felicitats camipona.

 

 

 

Per a fer un seguiment de la temporada podeu clickar el següent enllaç: temporada 2014

***Fi del campionat

El campionat d'enguany ha posat el seu punt i final el darrer cap de setmana amb la cursa al circuit de calafat. Per la Paula ha estat un any d'aprenentatge i d'adaptació a la nova categoria. Malgrat tot, ha aconseguit un molt important 12è lloc que per ser el primer any no està gens malament. Hem de tenir en compte que hi havia 25 inscrits en la competició i que era la única noia de la graella, i que a més a més era rokie en la categoria, o sigui que no ha estat un any com el de Marc Marquez, però salvant les distàncies, ha estat un any boníssim per l'equip. De ben segur que la Paula i el Team Xapicar haurà près nota per a la tornada amb força de l'any vinent.

Com cada any, la Paula reposarà d'asfalt uns dies, però no de moto. Amant del motor incondicional, ja està frizant per agafar la moto d'enduro i llançar-se a les trialeres i els circuits de terra. Comença la temporada de fang i fred, i la disfrutarà gas a fons!!!!

 

Per a fer un seguiment de la temporada podeu clickar el següent enllaç: temporada 2013


***Última cursa al CIRCUIT DE CALAF 03/11/13

Cap de semana molt maco especialment perquè aquest circuit li agrada molt a la Paula, és casi tres vegades mes gran, i aixo fa que disfruti molt més de la moto pel tipus de traçat més ràpit. A la recta s’arriba quasi a 150 per hora i ella diu que la sensació de velocitat és molt maca.

La primera cursa va ser molt lluitada per un grup de tres pilots barallanse per la 6a plaça,amb molts adalantaments entre ells durant la carrera, arribant tots tres junts al mateix segon a la arribada.

A la segona cursa la Paula va fer una molt bona sortida a la 6ª plaça, pero  per un accés de fogositat va sortir-se de la pista dos vegades sense caure, i la van adelantar varis pilots quedant 11ª.

 

La Paula esta contenta  perquè  a anat millorant molt  al  llarg de la temporada, i vol que l´hivern se li faci mes curt per començar el campionat l' any vinent .

 

Per a fer un seguiment de la temporada podeu clickar el següent enllaç: temporada 2013

***Cursa d'Alcarràs 19/8/13

 

El cap de setmana del 19 d'agost es va disputar al circuit d'alcarràs, la cinquena cursa del campionat de promo70. Hem de recordar que es la segona prova que es disputa enguany en aquest circuit, i que per tant, els pilots ja li tenen la mida presa.

La Paula ha sumat 4 punts mes a la classificació del campionat. Després d'una mala primera manga, la paula no ha abaixat els braços hi ha pogut agafar punts en un cap de setmana on no han acavat d'anar gaire bé les coses.

 

Per a fer un seguiment de la temporada podeu clickar el següent enllaç: temporada 2013

 

 

**********

 

*** 9ª posició a Zuera.

 

Aquest passat cap de setmana s'ha disputat a Zuera,la quarta cursa del campionat de promo70.

La Paula, ha anat bastant be tot el cap de setmana, tenint en compte que el primer dia d'entrenaments lliures va patir una caiguda. Tot i així i adolorida va voler corre aconseguint una 9ª posició final. Lequip està content del resultat obtingut, tot i que és concient de que s'ha de seguir treballant de cara a properes curses.

 

Per a fer un seguiment de la temporada podeu clickar el següent enllaç: temporada 2013

 

 

**********

 

 

 

*** Modesta 12ª posició de La Paula en la carrera d'Osona.

 

Aquest passat cap de setmana s'ha disputat a Osona,la tercera cursa del campionat de promovelocitat.

La Paula, que s'havia perdut la segona cursa del campionat per afers personals, ha tornat amb força al campionat, però ha notat un pèl la desconexiò amb la moto al saltar-se l'anterior cursa. En les dues carreras ha estat 12ª i ha lluitat com ha pogut, però no ha trobat del tot el seu ritme en el circuit i això no li ha permès escalar posicions. De totes maneres, la Paula ha declarat que tornarà a Vic amb força en la segona cursa a Osona a finals de temporada, i intenarà treures l'espina d'aquest cap de setmana.

La Paula ha tingut una bona acollida a la nova categoria, i ha fet un paper esplèndit. En la seva primera cursa a arrassat, ha quedat 8ª a la primera mànega i a la segona mànega 9ª en categoria mixte. Tenint en compte que és la única nena, i que és el seu primer combat a la cilindrada de les 80cc, ho podem considerar un éxit. Correr entre nois, que a priori tenen major força física, és complicat, tot i que ja sabem que la Paula és un crack que no te por a res, i una guanyadora nata. GRan inici Paula!!!

Per a fer un seguiment de la temporada podeu clickar el següent enllaç: temporada 2013

 

*** Gran estrena de la Paula!... de la temporada i  la categoria a Alcarràs.

Aquest passat cap de setmana 5 i 6 de Maig, s'ha disputat al circuit d'Alcarràs, ela primera cursa de la temporada 2013 de Promovelocitat.

La Paula ha tingut una bona acollida a la nova categoria, i ha fet un paper esplèndit. En la seva primera cursa a arrassat, ha quedat 8ª a la primera mànega i a la segona mànega 9ª en categoria mixte. Tenint en compte que és la única nena, i que és el seu primer combat a la cilindrada de les 80cc, ho podem considerar un éxit. Correr entre nois, que a priori tenen major força física, és complicat, tot i que ja sabem que la Paula és un crack que no te por a res, i una guanyadora nata. GRan inici Paula!!!

Per a fer un seguiment de la temporada podeu clickar el següent enllaç: temporada 2013

 

 

**********

 

 

*** El passat dia 15 d'Abril. La Paula va còrrer el IV Enduret del Gironès a Quart amb un paper bastant destacat.

Aquí us deixem la crònica dels nostres amics de Peu a Baix:

IV ENDURET DEL GIRONÈS– QUART ( Girona )- Final

Campionat de Catalunya Enduro InfantilLa llavor de l’Enduro torna a les comarques gironines a la mà de PEU A BAIXGran èxit a tots nivells del IV Enduret del Gironès disputat a QUART-El passat Diumenge 14 d'Abril, QUART va acollir, el motociclisme de base, el Campionat de Catalunya d’Enduro Infantil. D’aquesta manera l’Enduret del Gironès, queda consolidat a terres gironines com la fórmula de l’esport base de l’enduro.Gràcies al suport de l’Ajuntament de Quart, el Consell Comarcal del Gironès, el Consell Català de l’Esport, la Diputació de Girona, i el Departament de Medi Ambient, Peu a Baix Motorsport Club Girona portava a terme aquesta cita a la província de Girona. Amb la col·laboració dels veïns, Mossos d' Esquadra, les empreses col·laboradores i tot l’equip de Peu a Baix, els pilots participants van gaudir d’un exigent recorregut de 25 km per les rodalies del municipi gironí.

Milers d’ aficionats a les dues rodes, van disfrutar de l’espectacle de les joves promeses del motociclisme català de base.

Les plujes dels últims dies i la calorosa jornada del diumenge, va fer que la cursa, es pogués disputar amb les millors condicions per la disciplina de l’Enduro.

El recorregut va quedar negat d’aigua en alguns punts, fet que dificultava el pas del joves pilots per alguns dels indrets del municipi. Tot i això, els pilots van superar totes les dificultats i finalitzaven la cursa gairebé 90 participants.

Va ser en definitiva una festa de la moto de ‘fora carretera’ i des dels més menuts de la categoria iniciació –amb les seves motos de 50cc.- passant pels alevins –i les seves 65c.c.- els cadets –amb les 85c.c.- els més grans de la categoria oberta, les fèmines i els veterans amb les Clàssiques, varen donar color, i sobretot un gran nivell esportiu a la prova.Després de tres passades per la “Crono” de la zona del' Escola 9 de 4rt i tres pel “Tram” cronometrat de la zona de Can Serra, els pilots van completar gairebé 80 km. de recorregut total, en un itinerari molt exigent.

La categoria 85 va ser la que va reunir més participants amb un total de 25 inscrits i la que va despertar més emoció, ja que Albert Girona i Gervasio Cañas van protagonitzar un interessant frec a frec que va acabar igualat en minuts i segons, però que es va decantar per centèsimes a favor del primer. El tercer lloc el va ocupar Adrià Sánchez.

Albert Fontova va guanyar entre els Alevins, per davant de Isaac Villagrasa i el gironí Pol Boet, en el seu debut a l'enduro.,

A la categoria Oberta, Bernat Cortés es va imposar amb el millor temps de tota la prova, mentre Enric Francisco i Marc Robert, eren segon i tercer.

Entre les Clàssiques d’adults, el més ràpid va ser Fèlix Moyes, mentre Ernest Daban i Juan Carlos Lombarte l’acompanyaven al seu costat en el podi i que van crear gran expectació entre el públic que gaudia veien les autèntiques Enduro dels vells temps

La categoria d’ Iniciació va ser la més aplaudida. Els pilots més joves, van demostrar una gran qualitat de pilotatge, ja que tenien més dificultats en superar un traçat d'Enduro pur, que exigia molta tècnica i sobretot resistència física. L’itinerari d’Iniciació de gairebé 60km, després de completar dues voltes al recorregut de l’ Enduret, combinava zones ràpides i lentes amb pujades, baixades, corriols, salts, zones humides i de molt de fang i diferents canvis de ritme. La victòria va ser per Marc PABLO, . Al segon graó del podi, també per quarta vegada consecutiva, va pujar Pau CONESA, mentre que Alexei SAIZ va ser el tercer mes ràpid d’aquesta prova.

Cal destacar la participació de les pilots fèmines, que dia a dia van sumant un grup més nombrós en l'esport del motor. Aida Castro va guanyar seguida de Elsa López i Paula Guixeras. de Peu a Baix, que es va classificar a la tercera posició.

Els Pilots de Peu a Baix van demostrar esta en molt bon nivell, i cal destacar el podi de GERVA CAÑAS i LLUIS RIGAU de Quart, pilots de motocross que debutaven en l'especialitat de l' Enduro, que van demostrar les seves qualitats. Destacar el debut del pilot de Massanet de laSelva, David Mateu, Aleix Alòs, i l'estrena en competició també dels pilots locals Sergi Polvillo i David Polvillo.

“Organitzar aquest IV Enduret del Gironès ha resultat molt complicat i dur, però l’èxit de la prova ha superat totes les nostres expectatives”, comentava Joan de las Heras, tant bon punt acabava la prova diumenge passat. “Ha estat increïble veure la resposta dels nens i joves, que s’agafen al seu esport amb molta il·lusió, i alguns d’ells, de les comarques gironines, han pogut disputar una prova prop de casa”, afegia el responsable de Peu a Baix Motorsport Club Girona mentre rebia mostres de suport per la iniciativa, al paratge gironí de le les Gavarres.

Des de la Federació Catalana de Motociclisme, es va agrair l’esforç realitzat per Peu a Baix, per tirar endavant la única prova d’ Enduro Infantil a la província de Girona.

Peu a Baix Motorsport Club Girona s’emporta novament una gran experiència de l’organització d’aquesta prova i vol seguir donant continuïtat a aquesta iniciativa, tot i esperant continuar comptant amb la col·laboració les institucions que han donat les màximes facilitats a una iniciativa que promou l’esport de formació i base a la nostra comarca.

 

Enllaç de les classificacions finals: Feu click aquí

 

**********

 

*** La Paula acava d'una manera brillant la Temporada de Promovelocitat a la categoria Promo 50.

Acava dominant amb claretat el grup B i els pilots becats, i aconsegueix colar-se en moltes carreras en el Grup A i classificant-se millor que molts pilots nois d'aquest grup.

És complicat per una noia competir en aquest nivell, ja que evidentment el físic és diferent, i les motos de competició exigeixen un nivell físic alt. La paula aprofita la seva gran capacitat tècnica, la seva agilitat, visió de cursa i sobretot la seva competitivitat, per fer que l'exigència física passi a ser una anècdota, imposant-se així a molts pilots nois, i siguent la única noia capaç de colar-se en les parts altres de les classificacións.

La web Motociclismo Femenino, li dedica un bonic article, el qual podeu llegir en el següent link: "Article Paula.

La Paula apreta i apunta molt alt...que tremolin els podis la temporada vinent.

 

Can Ribot Comercial Boica Furycan Arids Guixeras HJC Enginum Poiexiss

.
FCM Dexia Cateura TCX Xapicar JCPhotography Advocats Moline

.

CAT: Utilitzem cookies per millorar el nostre lloc web i la seva experiència en usar-lo. Les cookies utilitzades pel funcionament essencial del lloc seran instal·lades. // EN: We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of the site have already been set. // FR: Nous utilisons des cookies pour améliorer notre site et votre expérience lors de son utilisation. Les cookies utilisés pour l'opération essentielle du site ont déjà été fixés. // ES: Utilizamos cookies para mejorar nuestro sitio web y su experiencia al usarlo. Las cookies utilizadas para el funcionamiento esencial del sitio ya se instalarán. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.

EU Cookie Directive Module Information